ZAJEDNIČKO DRUŽENJE I FOTOGRAFIRANJE

Srijeda, 22.12.2021. bio je dan kada je klub sa svojim vodstvom, trenericama i igračicama svih selekcija organizirao zajedničko fotografiranje te druženje uz prigodni domjenak.

Tijekom druženja naglašeni su osnovni ciljevi kluba: zainteresirati što više djevojčica za rukomet kroz igru i vježbe sa stručnim trenerima poboljšanje kvalitete rada u nižim kategorijama te osigurati bolje uvjete za odrastanje mladih generacija uz povećani broj aktivnosti.

Organizirani su treninzi s djecom s posebnim potrebama, sama ideja potekla je od našeg pokojnog Dražena, a mi smo je pretočili u djelo. Svjesni činjenice da je financijska situacija svima teška, a pogotovo roditeljima koji dodatno trebaju izdvajati novce za razne terapije kako bi olakšali svojoj djeci život upravni odbor našeg kluba donio je odluku da će ovi treninzi biti potpuno besplatni. Na treninzima pomažu i asistenti odnosno rukometašice našeg kluba, te tako radimo i na socijalizaciji i prilagodbi kako djece sa poteškoćama u razvoju tako i djece bez zdravstvenih tegoba. 

foto: D.Jolić

Klub ŽRK Gorica je svim svojim seniorkama i članicama mlađih kategorija osigurao svu besplatnu opremu (roditelji su oslobođeni plaćanja svega osim članarine). Svaka nova djevojčica koja dođe u klub dobiva besplatno sportski ruksak i majicu.

Najniža članarina koja je samo 150,00 kuna.

Foto: D. Jolić