o nama

ŽRK GORICA registrirana je sportska udruga sa tradicijom uspješnog djelovanja od 1972 godine te punopravni član III. Hrvatske rukometne lige za žene.

ŽRK GORICA

Igračice ŽRK GORICE treniraju 6x tjedno i to u tri kategorije: seniorke, djevojčice i mini rukomet.
ŽRK Gorica seniorke uspješno nastupaju u 3. HRL za žene.
Mini rukomet generacija 2009. i mlađe nastupaju u MŽL Mini rukometa.
Generacija 2006.-2007 nastupa u MŽL ’06


Trenutno bilježimo rast aktivnosti i porast broja djevojčica kod svih generacija pa se nadamo uz širu podršku daljnjem poboljšanju uvjeta rada te ispunjenju sportskih ciljeva. Sportske sadržaje vode četiri licencirana trenera/ce rukometa koji su završili trenerske škole i njihov rad s djevojčicama daje odlične rezultate u školi rukometa, a naročito veliku radost pružaju djeci s posebnim potrebama.

Svjedoci smo da u današnje moderno vrijeme djeca sve manje borave na igralištu i sve se manje igraju i razgovaraju, pa im se komunikacija nažalost svodi na pisanje digitalnih poruka, te komunikaciju preko društvenih mreža!
Naša je želja probuditi kod djece i mladih strast igre i nadmetanja te radost sporta i sportskog života.

Cilj Udruge jest promicanje, razvoj i unapređenje rukometnog sporta – okupljanjem djevojčica, mladeži i svih zainteresiranih osoba, s ciljem bavljenja rukometnim sportom i podizanja njegove kvalitete, uključujući poticanje, promicanje i razvitak sporta za osobe s invaliditetom te s posebnim naglaskom na humanitarni rad s djecom s teškoćama u razvoju.

rukomet je zakon!

Vizija Udruge jest ustrajanje na izvrsnosti primjenom i promicanjem moralnog i održivog pristupa sportu i radu s mladima. Želimo biti uzoran ženski rukometni klub u gradu i regiji, u kojem će članice, suradnici i simpatizeri kluba moći nesmetano sportski djelovati i postizati sportske ciljeve na zadovoljstvo mladih i okruženja. Stvaramo uz širu podršku stabilan sportski kolektiv baziran na odgovornosti, timskom radu te kvaliteti i standardu u kojem će sportašice moći nesmetano uživati u radu i sportskom nadmetanju, a suradnici i simpatizeri u sportskom ozračju kluba.

ukoliko imate pitanja,
želite se uključiti ili
postati prijatelj ili sponzor kluba… 

nazovite nas
091.959.1429