3. HRL SREDIŠTE ŽENE 2022/2023
  1. – 7. KOLO
  1. KOLO

U prvom kolu ugostili smo ekipu Jamnice. Nakon dobrog ulaska u utakmicu, ipak loša realizacija golova, dovela nas je do toga da gosti sa sobom odnose 2 boda (21:25). Najefikasnija u našim redovima bila je Danijela Mihaljević sa 9 golova.

2. KOLO

U drugom kolu bili smo gosti u Samoboru. Odlično smo otvorili utakmicu, no ovaj put nismo stali. 2 boda, nosimo sa sobom u Goricu!! Odlična na golu bila je Helena Katalinić (20:31). Najefikasnije u našim redovima bile su Danijela Mihaljević 12, Maja Đuričić 4 i Tara Troha 3 gola.

3. KOLO

Poraz u 3. kolu. Vodila se poprilično napeta i neizvjesna utakmica. Na odmor smo otišli sa izjednačenjem (15:15). u drugo posluvrijeem nismo ušli na pravor razini i nismo iskoristili dane nam prilike, te gosti odnose 2 boda (23:30). Najefikasnije bile su Danijela Mihaljević sa 12 i Maja Đuričić sa 4 gola.

4. KOLO

U ovom kolu, bili smo gosti u Kutiji šibica kod ekipe Trešnjevke Zagreb. Prvo poluvrijeme bilo je poprilično izjednačeno bez većih razlika. Na odmor ipak odlazimo sa -1 (9:8). U drugo poluvrijeme ulazimo odlučnije, te u 35. minuti radimo seriju 4:0 i odlazimo na +5. Nažalost, s manjkom snage, domaća ekipa nas stiže te na kraju ipak dijelimo bodove. (24:24). Najefikasnije u našim redovima bile su Maja Đuričić 8, Danijela Mihaljević 7 i Tara Troha 4 gola.

6. KOLO

Ovaj vikend bili smo gosti kod ekipe Rugvice. Nažalost, utakmica u kojoj od početka nismo bili na pravoj razini, što na kraju pokazuje i rezultat (32:19). Najefikasnija bila je Danijela MIhaljević sa 4 gola.

7. KOLO

Na domaćem terenu upisujemo nažalost još jedan poraz. Ovaj vikend bolja od nas bila je ekipa Zaprešića. Nismo iskoristili sve dane prilike, nažalost, nesigurnost je odradila svoje. (21:33). Najefikasnije bile su Danijela Mihaljević i Tara Troha, svaka po 4 gola.