3. HRL SREDIŠTE ŽENE 2022/2023

8. – 13. kolo

8. kolo

Ovu utakmicu protiv ekipe Siska, odigrali smo odlično. Početak utakmice, točnije do 15. minute vodili smo neizvjesnu borbu, gol za gol. No pogotkom Tare Trohe u 17. minuti, preuzimamo vodstvo, koje ne ispuštamo do kraja utakmice, te u Goricu iz Siska nosimo 2 boda. Najefikasnije i našim redovima bile su Maja Đuričić sa 9 i Danijela Mihaljević sa 8 golova.

9. kolo

Utakmicu 9. kola igrali smo na domaćem terenu, protiv ekipe Petrinie. Utakmica koja nam je u potpunosti sjela, te smo imali vodstvo od prve do zadnje minute utakmice. 2 boda ostala su kod kuće. Najefikasnije u našim redovima bile su Danijela Mihaljević, Nika Vajdić, Tara Troha i Ivana Tolić, svaka sa 4 gola.

10. kolo

utakmicu 10. kola igrali smo u Križu, protiv ekipe Trnine. Napeta i neizvjesna utakmica do samog kraja. svega 15 sekundi prije kraja odnosimo pobjedu, te i ovaj put 2 boda iz Križa nosimo u Goricu. Najefikasnije u našim redovima bila je Anamarija Puđa sa 7 golova.

11. kolo

Utakmicu 11. kola igrali smo na domaćem terenu protiv ekipe Moslavine. Odlična utakmica, u kojoj je trenerica Filipa imala priliku staviti sve igračice u igru. Od prve do zadnje minute, pokazana je volja i želja za pobjedom. Najefikasnije u našim redovima bile su Maja Đuričić sa 8, Danijela Mihaljević i Aanamaria Puđa svaka sa 7 golova. Također, velika pohvala za naše odlične 3 golmanice, Helenu Katalinić, Lukreciju Čurek i Teu Koleš.

12. kolo

Utakmica 12. kola nije se odigrala zbog nemogućnosti dolaska ekipe Dugog sela, te se registrira kao naša pobjeda 10:0.

13. kolo

13. ujedno i zadnje kolo prvog dijela sezone bili smo gosti u Križevcima protiv istoimene ekipe. Borbena i napeta utakmica u svakom smislu. Na poluvrijeme smo otišli sa +2, a u drugom poluremenu također nastavljamo istim tempom, te podižemo razliku na +5 i tako u zadnjoj utakmici sezone odnosimo pobjedu te 2 boda donosimo u Goricu. Najefikasnija u našim redovima bila je Maja Đuričić a 10 golova.

5. kolo

utakmica koja je odigrana naknadno, na domaćem terenu protiv ekipe Sesvete 2. Dobar ulazak u utakmicu, no nažalost loša realizacija golova dovela nas je do poraza. 2 boda odnose gosti. Najefikasnije u našim redovima bile su Maja Đuričić sa 8 i Danijela Mihaljević sa 7 golova.